Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Валюта:
0 (800) 330 698
Наша адреса
Україна, м Київ, вул. Крамського Івана, 14/34
Телефони
Графік роботи
  • пн-чт: 9:00-18:00
  • пт: 9:00-17:00
  • сб-нд: вихідні
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

KYIV BEER FESTIVAL VOL.5, АРТ-ЗАВОД ПЛАТФОРМА. РОЛЬ ВОДИ У ПИВОВАРІННІ

KYIV BEER FESTIVAL VOL.5, АРТ-ЗАВОД ПЛАТФОРМА. РОЛЬ ВОДИ У ПИВОВАРІННІ

Компанія ТОВ "ІВІК Формула Води" взяла участь в Kyiv Beer Festival 7 - 8 вересня на арт-заводі платформа, літера 3.1

Мінеральні солі, які містяться у воді, впливають на смак і запах кожної марки пива. Для отримання смачного напою вода повинна бути свіжою, чистою з певним вмістом хімічних елементів

Для більшості областей України звичайна вода є непридатною для приготування хорошого пива через підвищений вміст вапняних солей Більш того, вміст деяких мінеральних речовин робить її непридатною для пивоваріння Вода для виробництва пива не повинна бути занадто жорсткою і лужною Також у воді мають бути відсутні іони заліза, міді і кремнію, а також нітратів, хлоридів, сульфатів Категорично не допускається вміст у воді нітритів, так як вони дуже токсичні для дріжджів

Для кожної марки пива використовують воду з різним сольовим складом Відомо, що пом'якшена вода при варінні сусла добре забирає білок з солоду і помірно - гіркоту з хмелю Пиво на м'якій воді краще зброджується і насичується вуглекислим газом

Технологи при виробництві пива в якості еталонного складу води беруть воду Пльзенського типу Саме на її основі були розроблені «Вимоги до води для виробництва пива ТИ-10-5031536-73-10».

Компанія ТОВ "ІВІК Формула Води" підготувалася до проведення Пивного фесту, і встановила 4 стенду з професійним обладнанням. Станція водопідготовки забезпечила доведення показників безпечності та якості питної води до рівнів гігієнічних нормативів.

Для підготовки води питної якості використовували кілька стадій очищення:

  • механічна (видалення піску, іржі, окалини та інших суспензій);
  • пом'якшення (видалення солей кальцію і магнію);
  • зворотний осмос (доочищення від солей жорсткості, важких металів, бактерії, віруси, хлорорганічні сполуки та інші);
  • пост-фільтрація (для уникнення появи неприємного запаху або присмаку).

Після проходження всіх стадій очищення на виході вода виходить високої якості з ідеальним балансом лугів, солей і мінералів

Учасники та гості фестивалю могли втамувати спрагу і пити чисту, безпечну воду, а також очищеною водою полоскати келихи.

Рекомендовані товари
Схожі статті
Промислова водопідготовка
Промислова водопідготовка
Блог
22 листопада 2016