Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Валюта:
0 (800) 330 698
Наша адреса
Україна, м Київ, вул. Крамського Івана, 14/34
Телефони
Графік роботи
  • пн-чт: 9:00-18:00
  • пт: 9:00-17:00
  • сб-нд: вихідні
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

KYIV WINE FESTIVAL VOL.1, АРТ-ЗАВОД ПЛАТФОРМА. ВОДА У ВИГОТОВЛЕННІ ВИНА

KYIV WINE FESTIVAL VOL.1, АРТ-ЗАВОД ПЛАТФОРМА. ВОДА У ВИГОТОВЛЕННІ ВИНА

14 - 15 вересня в Києві на арт-заводі Платформа відбувся фестиваль Wine & Restaurants vol. 1, в якому компанія ТОВ "ІВІК Формула Води" взяла участь. Вода - тема номер один серед виноробів. Як відомо, вона відіграє важливу роль У процесі приготування алкогольних напоїв. Від якості води залежить їх смак.

Дуже важлива якість води для приготування алкогольних напоїв. В першу чергу, вода повинна бути:

  • чистоЮ;
  • без стороннього запаху;
  • м'якою (з мінімальним вмістом солей кальцію і магнію);
  • з невеликим вмістом заліза, так як перевищення його норми може призвести до почорніння вина;
  • прозорою (без зайвих органічних і неорганічних домішок).

У виробничому процесі виготовлення вина вода використовується для різних цілей:

  • зниження кислотності вина;
  • приготування розчинів;
  • ополіскування пляшок та мийки обладнання.

В ході приготування сусла з соку ягід і фруктів перед виноробом стоїть питання позбавлення від зайвої кислоти, а також підбору потрібної кислотності сусла для приготування певного сорту вина. Найчастіше, для зменшення кислотності сусла, сік розбавляють чистою водою. Цей спосіб досить простий і вигідний для виноробів.

Жорстку воду легко визначити в побуті: досить намилити руки милом. У жорсткій воді мило погано піниться і важко змивається. З м'якою водою все навпаки: при контакті з водою утворюється багато піни, яка досить легко змивається.

Тому для підготовки якісної води як для виробничого процесу вина, так і мийки обладнання, радимо купити фільтр для очищення води.

Типова виноробня використовує чотири літри води після збору винограду для виробництва одного літра вина, і велика частина цієї води використовується для миття обладнання.

Компанія ТОВ "ІВІК Формула Води" підготувалася до проведення Винного фестивалю, і встановила 4 стенду з професійним обладнанням для питної води, доведення показників безпечності та якості питної води до рівнів гігієнічних нормативів

Для підготовки води питної якості використовували кілька стадій очищення:

  • механічна (видалення піску, іржі, окалини та інших суспензій);
  • пом'якшення (видалення солей кальцію і магнію);
  • зворотний осмос (доочищення від солей жорсткості, важких металів, бактерії, віруси, хлорорганічні сполуки та інші);
  • пост-фільтрація (для уникнення появи неприємного запаху або присмаку).

Після проходження всіх стадій очищення на виході вода виходить високої якості з ідеальним балансом лугів, солей і мінералів.

Учасники та гості фестивалю вживали чисту, безпечну воду, а також полоскали келихи очищеною водою.

Рекомендовані товари
Схожі статті
Промислова водопідготовка
Промислова водопідготовка
Блог
22 листопада 2016